GALERIE

Met een grote passie voor vormgeving en kunst vormde Filip in 1988 de klassieke meubelzaak van zijn ouders om tot een hedendaagse design- en meubelgalerie. Tussen de eigen 'Kanefas' collectie van houten meubels en objecten vind je er de meest bijzondere creaties terug van een select aantal innovatieve ontwerpers.

Wij nemen de tijd en ruimte om alert te blijven voor échte innovatie, aparte details en het vinden van het een evenwicht tussen ogenschijnlijk uiteenlopende stijlen. Laat je inspireren in de galerie en vraag gerust om advies. Wij staan open voor uw eigenheid en reflecteren graag met u over design, kunst en uw wooncomfort.


KANEFAS COLLECTIE

Ontdek onze kleine collectie van massief houten meubels en objecten ontworpen en vervaardigd door Filip Thijs. Elk meubel of object uit deze collectie draagt het 'erkend ambacht' en 'Handmade in Belgium' label. De kwaliteitsvolle stukken worden enkel op ambachtelijke wijze vervaardigd met verantwoord en duurzaam hout.

EIGENZINNIG DESIGN

Wij delen graag met u onze visie en deze van enkele bijzondere ontwerpers via hun creaties. In de galerie presenteren we een klein assortiment van zorgvuldig uitgekozen interieurelementen, verlichting en objecten van jonge, innovatieve ontwerpers en gevestigde waarden met een hoek af. Ontdek onze drijfveer en passie achter elk gekozen designstuk.

HEDENDAAGSE KUNST

Kanefas biedt naast haar design-tentoonstellingen vanaf 2022 een ruimte om creaties van o.a. beeldende en podiumkunstenaars te kunnen ontdekken. We zullen hedendaagse kunst van zowel aanstormend talent als gevestigde waarden etaleren. Gefascineerd door de grens tussen design en kunst proberen we hier de perfecte balans te vinden.

Laat je inspireren in onze galerie of bestel nu uit onze online selectie.

BESTEL ONLINE

COLLECTIE

Zie hieronder een greep uit onze collectie. Kom langs om het volledig aanbod te ontdekken.